Pavličić: Očekujem da osvojimo titulu

Podgoričani su bodovno izjednačeni na vrhu sa Sutjeskom, drugi su na tabeli zbog slabije gol-razlike.

3971 pregleda 5 komentar(a)
Đorđije Pavličić na treningu Budućnosti, Foto: FK Budućnost
Đorđije Pavličić na treningu Budućnosti, Foto: FK Budućnost

Nakon uvodne sedmice koju su obilježili pregledi, testovi, pokazni rad na terenu, fudbaleri Budućnosti danas su počeli "prave" pripreme za drugi dio sezone.

Podgoričani su bodovno izjednačeni na vrhu sa Sutjeskom, drugi su na tabeli zbog slabije gol-razlike.

U svakom slučaju, gol-razlika ne odlučuje prvaka, već međusobni skor, zbog toga trka kreće od nule...

“Očekujem da osvojimo titulu. Iskreno, mislim da smo spremni za to, a pored toga vjerujem da ćemo svi kao ekipa biti na većem nivou kako bi u evropska takmičenja ušli u što boljoj formi", kaže golman Budućnosti Đorđije Pavličić za klupski sajt.

Drugi dio sezone startuje 18. februara, a izabranici Miodraga Džudovića će od 20. januara do 3. februara biti smješteni u hotelu Splendid i na crnogorskom primorju će odraditi glavnu fazu.

Pojačanja Petar Grbić, Filip Knežević i Petar Sekulović su uveliko sa timom...

Pavličić posebno ističe povratak Grbića.

“Ta njegova energija je opšte poznata, sigurno će uticati pozitivno na ekipu, a vjerujem i da će nam na fudbalskom planu biti od velike pomoći. Iskreno, imam osjećaj kao da nikada nije ni odlazio, sve je nadoknadio u prethodnih par dana”, kaže Pavličić.“

Želim mu srećan povratak kući i da nastavi da niže uspjehe u klubu kao i ranije”.

Dvadesetšestogodišnji golman propustio je finiš jesenjeg dijela zbog zahtjevne operacije vilice.

“Imao sam tu operaciju, a oporavak nije išao tako lako i brzo kao što sam očekivao, ali mi je najvažnije da sam sa ekipom od prvog dana priprema”, ističe Pavličić.

“Fokus je na tome da se što prije vratim fizički na nivo na koji želim da budem. Željan sam rada i mislim da to neće predstavljati problem”.

Povreda, pa još golmana, neugodna je...

“Što se tiče straha od padova koji je možda negdje prirodan, za sada ga uopšte nema. Nismo još krenuli da radimo u najjačem tempu, ali mislim da ni to neće predstavljati problem. Još nisam u punom ritmu sa ekipom, ali se nadam da ću moći sve da radim najkasnije do odlaska na pripreme, koji je planiran za 20. januar”, zaključuje Pavličič.

Bonus video: