Kasano: Navijači Juventusa nisu glupi, gade mi se Alegrijeve laži

"Alegri govori da idu korak po korak i da je minimalni cilj osvajanje četvrtog mjesta. To je laž i meni se to gadi. On vrlo dobro zna da Juventus i Inter imaju najjaču ekipu u ligi i da se moraju boriti za titulu"

3472 pregleda 1 komentar(a)
Kasano, Foto: Shutterstok
Kasano, Foto: Shutterstok

Fudbaleri Juventusa vezali su osam utakmica bez poraza u Seriji A, na svih osam mečeva nisu primili gol i probili se na drugo mjesto na tabeli.

Ekipa Masimilijana Alegrija na tih osam utakmica ima gol razliku 14:0 i u odličnoj formi dočekuje predstojeći meč sa Napolijem.

Iako Juve igra dobro, ima onih koji nisu impresionirani. Jedan od njih je Antonio Kasano, koji nikada nije skrivao da ne voli Alegrijev stil igre. Sada je to ponovio.

"Alegri govori da idu korak po korak i da je minimalni cilj osvajanje četvrtog mjesta. To je laž i meni se to gadi. On vrlo dobro zna da Juventus i Inter imaju najjaču ekipu u ligi i da se moraju boriti za titulu. Nemam ništa protiv drugačijih mišljenja, ali ako mi se laže, onda ću ja reći da mi se to gadi", poručio je Kasano.

Bivši napadač italijanske reprezentacije, Rome, Real Madrida, Intera i Milana je nastavio izlaganje:

"Navijači Juventusa nisu glupi. Novinari, bivši igrači i prijatelji govore da se Juve vratio. Vratio čemu? Mogu osvojiti sve, ali osim u utakmici protiv Lacija oni su bili očajni. Čak i protiv Kremonezea su zaslužili da budu poraženi", rekao je Kasano.

Bonus video: