Kimih: Djeca su me spasila od depresije nakon Mundijala

Njemačka je eliminisana u prvoj fazi, drugo svjetsko prvenstvo za redom

3275 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Fudbaler Bajerna iz Minhena Džošua Kimih rekao je danas da su ga djeca spasila od depresije poslije Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje je Njemačka eliminisana poslije grupne faze. Neposredno nakon tog neuspjeha koji je Njemačka doživjela kao sportsko poniženje, i to drugo za četiri godine - pošto je i u Rusiji 2018. godine takmičenje završila u prvoj fazi, Kimih je priznao svoju muku zbog "padanja u rupu".

"Ali na kraju nisam upao u rupu, a za to je zaslužno moje troje djece. Sa njima je teško upasti u rupu, imate druge stvari da radite", rekao je Kimih novinarima koji ove nedjelje prate Bajern na zimskim pripremama u Dohi.

Odbrambeni vezista, koji nije igrao od 1. decembra, kao i većina njemačkih reprezentativaca koji nastupaju u Bundesligi, rekao je da je veoma motivisan za nastavak sezone poslije ovog "veoma dugog odmora". Bajern je lider njemačkog šampionata sa četiri boda prednosti u odnosu na Frajburg i šest u odnosu na Lajpcig koji će mu biti prvi protivnik kada se sezona nastavi 20. januara.

Bonus video: