Atletiko našao zamjenu za Feliksa, Obamejang napušta Čelsi i zatvara krug

Memfis Depaj stiže kod Stefana Savića

4732 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Atletiko Madrid mora da dovede napadača nakon odlaska Žoaa Feliksa, a nakon što je postalo jasno da nema ništa od transfera Borhe Iglesijasa, "kolćonerosi" su se okrenuli jeftinijim opcijama.

Kako stvari stoje, izbor je pao na Memfisa Depaja, zaboravljenog fudbalera Barselone koji gotovo sigurno u januarskom prelaznom roku napušta "Nou kamp".

"Kolćonerosi" su već kontaktirali agente holandskog igrača, a mediji u Španiji ističu da je njegov prelazak na "Vanda Metropolitano" realnost, iako ima dvije ponude iz Premijer lige.

Atletiko želi Depaja, Depaj želi da pojača konkurenciju u timu našeg Stefana Savića, a i Barsa je strana koja čini sve da bivši fudbaler Liona i Mančester junajteda ode.

Odlazak Depaja je, naime, uslov da "blaugrana" dovede pojačanje u januaru zbog finansijskog fer-pleja, a pregovara sa dobro poznatim imenom - Pjer-Emerikom Obamejangom.

Gabonac je ljetos napustio Kataloniju i pojačao Čelsi, ali sada se radi na tome da napusti "Stamford bridž", nakon što je stigao Feliks.

Obamejang se, tvrdi "As", sam ponudio Barsi, jer je to jedini klub pored Čelsija za koji ima pravo da igra ove sezone.

On je sezonu počeo u Ćavijevom timu, potom je u septembru stigao u Čelsi, a pravila Fife govore da u jednoj sezoni ima pravo da igra samo za dva različita kluba.

Bonus video: