Jedinstvo startovalo, Muzurović pojačao odbranu

Jedinstvo Franca prvi dio priprema obaviće u Bijelom Polju i Mojkovcu, od 28. januara u Budvi

3634 pregleda 1 komentar(a)
Ultrasi su  velika pomoć fudbalerima Jedinstva, Foto: Meridianbet 1.CFL
Ultrasi su velika pomoć fudbalerima Jedinstva, Foto: Meridianbet 1.CFL

Jedinstvo je danas počelo pripreme za proljećni dio takmičenja u Meridian 1. CFL-u. Trener Vuko Bogavac je na prozivci imao 30 fudbalera, među njima i jedno novo ime - Amir Muzurović, koji je u jesenjem dijelu igrao za Dečić.

Bjelopoljci su na sredini tabele, iznad zone baraža tri boda, šest su daleko od posljednejg mjesta i direktnog ispadanja a na svega pet bodova im je treća poziocija i evrokupovi. Ipak...

- Cilj je opstanak. Nadamo se da će ekipa odigrati kao u finišu prvog dijela sezone kada smo u sedam utakmica poraženi samo od vodećeg dvojca, Sutjeske i Budućnosti. Osim talentovanog Muzurovića, koji je Bjelopoljac i nadam se da će u svom gradu ispoljiti nesumnjivo veliki potencijal i talenat, ekipi sam priključio i nekoliko omladinaca. Da osjete, steknu iskustvo rada u prvom timu. Biće nam potrebna pojačanja i nadam se u svakoj liniji makar po jedno. Potrebna su zbog kartona, povreda.., naglasio je Bogavac.

Iz kluba je u međuvrmenu u Spartak prešao Marko Bugarin a mladi Novak Kovačević ima slobodu u izboru novog kluba.

"U Bijelom Polju i Mojkovcu planiramo prvi dio pripreme i prijateljski duel, tradicionalno protiv Adrie 19. januara, a potom se selimo u Budvu. Tokom 12 dana na primorju, od 28. januara, odigraćemo nekoliko pripremnih utakmica. Prva već 29. januara sa Petrovcem a dva dana kasnije sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca. Biće ukupno pet utakmica do kontrolne, 9. februara protiv Koma na Zlatici", otkrio je Bogavac.

Na prozivci nije bilo napadača Žarka Kraća koji pohađa trenerskis eminar, ali ni Bojana Bojića, zbopg zdravstevenih problema.

Bonus video: