Murinjo o Zaniolu: I ja bih da vidim porodicu u Londonu...

"To što želi da napusti Romu, ne znači da će se na kraju i desiti. Iskreno, mislim da će biti s nama i prvog februara (nakon što se završi zimski prelazni rok), jer nema pravih ponuda", rekao je Portugalac

4434 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AS Roma/Twitter
Foto: AS Roma/Twitter

Nikolo Zaniolo je mogao da postane simbol Rome, ali je odavno postalo jasno da od toga nema ništa.

Nekada veliki talenat, sada 23-godišnjak iza kojeg je nekoliko teških povreda, javno je zatražio od "vučice" da mu dozvoli da u januarskom prelaznom roku napusti klub.

Pričao je o tome posljednjih dana i Žoze Murinjo, a i navijači su u utakmici Kupa protiv Đenove zvižducima jasno poručili mladom igraču šta misle o njegovom ponašanju...

Zaniolo zbog kompletne situacije nije bio u kombinaciji za duel sa Specijom, nakon kojeg je Murinjo istakao:

"Zaniolo je tražio da ide, to je njegova želja. Ali, to što želi da napusti Romu, ne znači da će se na kraju i desiti. Iskreno, mislim da će biti s nama i prvog februara (nakon što se završi zimski prelazni rok), jer nema pravih ponuda", rekao je Murinjo.

Odgovorio je u svom stilu na konstataciju novinara da Zaniola želi Totenhem.

"I ja bih otišao u London, tamo mi je porodica i želim da se vidim s njom, da ručamo zajedno. Ali, sada sam ovdje i samo to je bitno", kazao je Portugalac.

Totenhem navodno pokušava da Zaniola dovede na pozajmicu do kraja sezone, dok Roma želi da italijanskog reprezentativca proda za makar 35 miliona eura.

Bonus video: