Drešaj: Kao da smo u sportskom raju

Dečić se u savršenim uslovima priprema u Antaliji, kamp i trening Tuzana posjetio selektor Miodrag Radulović

3169 pregleda 2 komentar(a)
Selektor u Antaliji zbog uvida u formu crnogoprskih fudbalera, Foto: FK Dečić
Selektor u Antaliji zbog uvida u formu crnogoprskih fudbalera, Foto: FK Dečić

Dečić se odlučio da glavni dio zimskih prirpema obavi u Antaliji u neskrivenom cilju da Tuzi budu fudbalski centar, ne samo Crne Gore, već ubuduće i regionalni.

Tuzani nisu zažalili zbog odluke, a bili su zadovoljni i posjetom selektora Miodraga Radulovića sa saradnikom.

"Juče nam je u posjeti bio selektor Radulović sa pomoćnikom Srđanom Kljajevićem, posjetili su kamp, trening ekipe i koristim priliku da se zahvalim na posjeti. Znači, jer to daje veći motiv igračima, svjesni su da se obraća pažnja na njihov rad", naglasio je iz Antalije predsjednik Dečića Palj Drešaj.

On nije krio oduševljenje uslovima i tokom priprema u tuiskom sportsko-turističkom centru.

"Treći smo dan u Antaliji, uslovi su odlični, smještaj fenomenalan a kao što vidite, i tereni isto. Uz to, vrijeme je prelijepo i stiče se utisak da smo u nekom sportskom raju. A ekipa radi predano i naporno je, svaki dan po dva treninga a plan trenera Gaćinovića se realizuje do detalja. Raduje i što su fudbaleri odličniog zdravlja i rad protiče u savršenoj atmosferi i harmoniji", zaključio je Drešaj.

Dečić bi u Antaliji trebalo da odigra četiri pripremne utakmice, prvu sjutra protiv ruske Baltike, čiji je kapiten nekadašnji crnogorski reprezentativac Mladen Kašćelan.

Bonus video: