Aguero oštro odgovorio Ibri: Ti si posljednji koji treba da drži predavanja o ponašanju

"Mi smo prvaci svijeta, Mesi je najbolji na planeti - žao mi je Zlatane. A ti si u tom našem slavlju gledao kako se neko ponaša držeći pehar", istakao je Kun

7525 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

O ponašanju igrača Argentine tokom Mundijala u Kataru, onda i u samom slavlju titule, pisalo se taman onoliko koliko i o "boginji" na koji se u toj državi čekalo 36 godina.

Gestove golmana Emilijana Martinesa, Nikolasa Otamendija, Enca Fernandesa i ostalih komentarisao je sada i Zlatan Ibrahimović.

Ibra je, naime, bio u Francuskoj na snimaju filma "Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo", pa su novinari iskoristili priliku i da ga pitaju o fudbalskim temama.

"Gaučosi" su u finalu SP bili bolji od Francuza nakon penala.

"Lionel Mesi je zaslužio titulu, ali brinem da ostali igrači Argentine više nikada ništa neće osvojiti. Ponašanje koje su pokazali jednostavno ne može da se poštuje", rekao je Ibrahimović.

Odgovorio mu je Serhio Kun Aguero, bivši reprezentativac Argentine koji je bio i član ekspedicije u Kataru.

"Da bi pričao o tome kako se neko drugi ponaša, prvo treba da pogleda kakav je on primjer. Mislio da Ibrahimović nije baš najpozvaniji da drži predavanja", kazao je Aguero i dodao:

"Svađao se sa Nikolasom Otamendijem kada je jedan bio u Sitiju, a drugi u Junajtedu. Imao je sukob sa Pepom Gvardiolom, pretpostavljam da je zbog toga trener i tražio da ide iz Barselone. Zlatan je borac na terenu, kao što su i Argentinci, ali nema takvu istoriju da bi nekog kritikovao za ponašanje", jasan je Aguero.

"Mi smo prvaci svijeta, Mesi je najbolji na planeti - žao mi je Zlatane. A ti si u tom našem slavlju gledao kako se neko ponaša držeći pehar", zaključio je Aguero.

Nije samo Aguero "udario" na napadača Milana nakon što je prozvao Argentince.

Kritike je dobio i na društvenim mrežama, jer je ne tako davno - u maju prošle godine - na proslavi Skudeta javno vrijeđao Hakana Čalhanoglua, vezistu Intera koji je donedavno nosio dres "rosonera".

Bonus video: