Nezadovoljstvo u Atletiku: Ako je Savić zaslužio crveni, onda je i Sebaljos

"To je bio odlučujući detalj, ali je prošao nezapaženo. Opet smo oštećeni i za to nikog nije briga", rekao je trener Diego Simeone

8803 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Madridski derbi u Kupu kralja je pripao Realu koji je savladao Atletiko nakon produžetaka (3:1) za plasman u polufinale.

"Kraljevski klub" je slavio poslije preokreta, a dodatnih pola sata mu je obezbijedio Rodrigo golom nakon majstorije desetak minuta prije kraja.

Kasnije je isključen Stefan Savić, nakon čega su Karim Benzema i Vinisijus Žunior pogađali za pobjedu, ali to nije sve - u Atletiku su nezadovoljni suđenjem Sezara Soto Grada.

Smatraju "kolćonerosi" da su oštećeni još kod vođstva 1:0 kada je arbitar propustio da pokaže drugi žuti karton Daniju Sebaljosu.

"To je bio odlučujući detalj, ali je prošao nezapaženo. Opet smo oštećeni i za to nikog nije briga", rekao je trener Diego Simeone.

Nadovezao se Jan Oblak:

"Ako je isključen Savić, morao je prije toga i Sebaljos. Borili smo se do kraja, opet su nas sasjekli", istakao je slovenački golman.

Simeone se nije zaustavio samo na tom detalju:

"Pitao sam sudiju ima li ličnih problema sa Alvarom Moratom, jer kada nam sudi djeluje da je tako. Neka mi sudija kaže ako ima nešto protiv Morate, pa da u narednom meču ne igra", poručio je Ćolo.

Bonus video: