Murinjo "odjavio" Zaniola i čestitao Napoliju Skudeto

"Nažalost, mislim da Zaniolo ostaje sa nama", rekao je Portugalac

5895 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Roma u nedjelju veče gostuje Napoliju u Derbiju sunca, a Žoze Murinjo je jasno stavio do znanja šta misli o ponašanju Nikola Zaniola.

Italijanski reprezentativac je tražio da napusti Rim, ali kako stvari stoje od transfera nema ništa.

Zaniolo je čekao Milan, koji nema mogućnost da ga dovede, istovremeno je i odbio Bornmut, iako je Roma ponudu premijerligaša prihvatila.

"Nažalost, mislim da Zaniolo ostaje sa nama", rekao je Murinjo.

Na pitanje "zašto nažalost", odgovorio je:

"Zato što je posljednjih mjesec ljudima iz kluba i saigračima svakodnevno ponavljao da želi da ide iz Rome. Sada je situacija takva kakva jeste i što se mene tiče - on nije dio projekta. Hoću da radim s igračima koji vole što su ovdje", istakao je Portugalac.

Šanse da Zaniolo napusti Vječni grad vjerovatno i dalje postoje, ali je praktično jedina opcija prelazak u Totenhem.

Sparsi se, ipak, nisu javili više od 10 dana, iako su sredinom januara željeli da 23-godišnjeg napadača dovedu na pozajmicu s pravom otkupa.

Roma se bori za plasman u Ligu šampiona, Napoli je veliki favorit za Skudeto - lider ima 12 bodova više od drugoplasiranog Milana.

"Ne bih da se moja izjava pogrešno tumači, ali želim da čestitam Napoliju na Skudetu. Po svemu ga je ove sezone zaslužio. Skudeto je Napolijev, ne vjerujem da može da ga izgubi, ali mi ćemo dati sve da slavimo u derbiju", kazao je Murinjo.

Bonus video: