Iskra u Baru pobijedila Mornar

Prijateljska utakmica dva posljednjeplasirana tima Meridijan 1. CFL - Danilovgrađani slavili sa 2:0

4794 pregleda 4 komentar(a)
Darko Nikač (Iskra), Foto: FK Iskra
Darko Nikač (Iskra), Foto: FK Iskra

U Baru su u prijateljskoj utakmici igrali Mornar i Iskra, a slavili su Danilovgrađani sa 2:0.

Golove za tim Aleksandra Nedovića postigli su Darko Nikač u 39. i Savo Gazivoda u 83. minutu.

"Generalno sam zadovoljan, iako je ovo treća nedjelja rada, a oba tima su umorna. Mornar je imao dosta šansi, a i nas je lopta slušala na način koji želimo. Još nekih 20-tak dana je ostalo do nastavka sezone, još uvijek tražimo dva - tri igraća koji bi pojačali roster i koji bi nam donijeli širinu", kazao je trener Iskre Aleksandar Nedović, prenosi Bar info.

Danilovgrađane je u zimskom prelaznom roku napustio samo Damir Kojašević.

“Imali smo nekoliko šansi, ali ih nijesmo iskoristili, na drugoj strani oni su iz ne baš neke igre postigli dva gola i zasluženo pobijedili. Noge su teške, u kratkom periodu smo odigrali dosta utakmica, a pred nama su još dva pripremna meča sa Grbljem i Otrantom. U svakom slučaju sve teče prema planu, imamo dobre uslove, najbitnije je da spremni dočekamo prvo kolo protiv Rudara u Pljevljima", kazao je za Bar info napadač Mornara Aleksandar Vujačić.

Iskra i Mornar su dva posljednjeplasirana tima na tabeli i na proljeće će se boriti za opstanak. Barani imaju 19 bodova, jedan manje od osmoplasiranog Rudara, Iskra ima 17.

Mornar: Popović, Stevanović, Kajević, Baošić, Vukotić, Kaluđerović, Ćetković, Škrijelj, Mekoj, Raičević, Vujačić. Igrali su još: Aković, Okamoto, Seratlić, Ljutica, Marković, Cvijović, Kacić, Habibović, Karamanaga.

Iskra: Kordić, Kumburović, O. Obradović, Šaletić, Rađen, Boljević, B. Obradović, Đoljaj, Nikač, Popović, Muharemović. Igrali su još: Radusinović, Knežević, Perović, Marković, M. Perović, Pavlićević, Uskoković, Gazivoda, Beregnaj, Pavićević, Z. Perović.

Bonus video: