Sjajan derbi u Minhenu i zaslužen bod Ajntrahta

Bajern sada ima samo bod više od najveće senzacije, Union Berlina (u gradskom derbiju savladao Hertu 2:0), dva od Lajpciga, a Borusija Dortmund bi, u slučaju pobjede nad Bajerom u Leverkuzenu, mogla da dođe do minus tri u odnosu na lidera i izjednači se sa Frajburgom

8028 pregleda 2 komentar(a)
Randal Kolo-Muani slavi gol za 1:1, Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann
Randal Kolo-Muani slavi gol za 1:1, Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann

Izvanredan derbi 18. kola završen je bez poraženog, kako je i bilo najrealnije - Bajern i Ajntraht odigrali su 1:1 na "Alijanc areni".

Bavarci, koji su vezali treći remi, poveli su u 34. minutu golom Liroja Sanea, mada se čini da je u začetku akcije Kingsli Koman napravio faul.

Do zasluženog boda, tim iz Ajntrahta je došao u 69. minutu, kada je Randal Kolo-Muani, nakon asistencije Daićija Kamade, pretrčao saigrača iz francuske reprezentacija Daja Upamekana i rutinski savladao Jana Zomera.

Bajern sada ima samo bod više od najveće senzacije, Union Berlina (u gradskom derbiju savladao Hertu 2:0), dva od Lajpciga, a Borusija Dortmund bi, u slučaju pobjede nad Bajerom u Leverkuzenu, mogla da dođe do minus tri u odnosu na lidera i izjednači se sa Frajburgom.

Doduše, "milionere" očekuje pakao na "Baj areni", jer su "farmaceuti" pod vođstvom Ćabija Alonsa vezali pet pobjeda u Bundesligi, a vratio se i fenomenalni Florijan Virc.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: