Drešaj: I iz poraza se uči, ako moramo da gubimo bolje sada nego kasnije

U taboru Dečića nisu zabrinuti zbog dva poraza u prvim pripremnim mečevima u Antaliji. Sjutra protiv Mure

4006 pregleda 3 komentar(a)
Džonatan Drešaj, Foto: FK Dečić
Džonatan Drešaj, Foto: FK Dečić

Fudbaleri Dečića nastavljaju pripreme u Antaliji, a nije ih pokolebao ni težak poraz od uzbekistanskog Nasafa prije dva dana, kada su primili četiri gola do poluvremena (4:1).

"Nije baš prijatno kada izgubite, ali bolje sada nego kasnije, kad nam bude bitnije. Treba da učimo iz grešaka koje smo napravili i da pokušamo da ih ispravimo", kaže desni bek Dečića, 22-godišnji Džonatan Drešaj, nekadašnji mladi reprezentativac.

Prije poraza od Nasafa, Tuzani su u Antaliji izgubili od ruske Baltike sa 3:1, a sjutra ih očekuje okršaj sa slovenačkom Murom.

"Vremena imamo dosta tako da nas porazi u pripremnim mečevima ne remete. Važno je da radimo dobro da ispoštujemo što se od nas traži i uvjeren sam da će sve biti kako treba", dodao je Drešaj.

Za Tuzane, ovo su premijerne pripreme u Antaliji - sve je još novo i neitraženo.

"Tu smo više od nedelju dana i već smo se navikli. Mogu da kažem da sve ide kako treba i nadam se da će tako biti do kraja priprema".

Dečić je serijom loših rezultata u drugom dijelu jesenje polusezone zaostao devet bodova za vodećima, ekipama Sutjeske i Budućnosti, ali ne odustaje od borbe za trofeje.

Tim prije, jer su se Tuzani plasirali u polufinale Kupa. "Mogu da kažem da ćemo se do kraja boriti za oba trofeja. Kada se sve završi podvući ćemo crtu, vidjeti šta smo uradili i je li to bilo dovoljno, bilo bi lijepo da osvojimo bar jedan trofej", zaključio je Drešaj.

Bonus video: