Grivić: Antalija nudi sve uslove, napredujemo iz dana u dan

Sutjeska se u Antaliji sprema za nastavak Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige. Aktuelni šampioni u Turskoj odigrali tri meča, a do povratka u Nikšić odigraće još dva

2078 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Grivić, Foto: FSCG
Dragan Grivić, Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske se već desetak dana nalaze u Antaliji, gdje odrađuju glavni dio priprema za nastavak sezone u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Od ranije je poznato da je Antalija idealna destinacija, koja ima sve potrebne uslove - od klime, preko terena, a tu su i brojni drugi timovi, što naše ekipe koriste da odigraju prijateljske mečeve.

Ni Sutjeska nije izuzetak. Ekipa Nenada Brnovića koristi sve benefite kako bi što spremnije dočekala nastavak šampionata i utakmicu sa Jezerom u Nikšiću 18. februara.

“U Antaliji smo već deset dana. Radimo odlično, a čini mi se da ekipa iz dana u dan izgleda sve bolje na terenu. Uslovi su sjajni. Igramo sa jakim rivalima i imamo sve uslove koji su potrebni da se što bolje pripremimo za nastavak prvenstva i da drugi dio sezone otvorimo dobro”, kazao je za “Vijesti” fudbaler nikšićkih “plavih” Dragan Grivić.

Sutjeska je do sada odigrala tri meča, a do kraja boravka u Antaliji odigraće još dva. Aktuelni šampion je na startu poražen od Arsenala iz Tule (4:1), potom je igrao bez golova sa Dnjeprom, a onda je prije dva dana savladao kazahstanku Aksu (1:0). Ekipa će u nedjelju igrati protiv letonske Aude, dok je za ponedjeljak zakazan posljednji kontrolni meč, a rival je makedonski Sileks.

“Odigrali smo tri utakmice sa jakim rivalima. Mislim da smo svaku odigrali dobro, čak i tu koju smo izgubili. Da smo iskoristili neku od šansi koju smo stvorili, rezultat bi možda bio drugačiji”, smatra desni bek Nikšićana.

Sutjeska je u zimskom prelaznom roku dovela Jovana Nikolića (Dečić), iz tivatskog Arsenala se vratio Božo Marković, iz Mornara Danijel Nikolić, a stigao je i Amir Bilali, štoper iz Sjeverne Makedonije, umjesto Miloša Drinčića, koji je prešao u Šahtjor Soligorsk. Ali, navijače je najviše obradovala vijest da je ugovor sa šampionom produžio Grivić. Desni bek je od 2018. godine u Nikšiću, osvojio je dvije titule, a nada se da će u maju i treću.

"Drago mi je što sam produžio ugovor. Raduje me što uprava i navijači vjeruju u mene. Nadam se da ću i u nastavku nastaviti sa dobrim igrama i opravdati njihovo povjerenje", zaključio je Grivić.

Bonus video: