Oglasio se Siti: Iznenađeni smo informacijom o kršenju pravila, dobro je što će konačno biti stavljena tačka

Optužbe se odnose na finansijske informacije u vezi sa prihodima, detaljima o plaćanju menadžera i igrača, propisima UEFA, profitabilnost i odživosti, kao i na saradnju sa istražnim organima takmičenja

3435 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Www.mancity.com
Foto: Www.mancity.com

Premijer liga je saopštila da je protiv Mančester sitija predala tužbu nezavisnoj Komisiji zbog kršenja nekoliko pravila tokom dugog niza godina.

Optužbe se odnose na finansijske informacije u vezi sa prihodima, detaljima o plaćanju menadžera i igrača, propisima UEFA, profitabilnost i odživosti, kao i na saradnju sa istražnim organima takmičenja.

Iz redova engleskog šampiona su se oglasili i poručili da su iznenađeni tom informacijom, te da jedva čekaju da se zauvijek stavi tačka na ovaj slučaj.

„Mančester siti je iznenađen objavljivanjem navodnih kršenja pravila Premijer lige, posebno imajući u vidu veliki angažman i ogromnu količinu detaljnog materijala koji smo dostavili EPL-u. Klub pozdravlja razmatranje ovog pitanja od strane nezavisne Komisije, kako bi nepristrasno razmotrila sveobuhvatan korpus nepobitnih dokaza koji postoje u prilog našem stavu. Zbog toga, radujemo se što će na ovo pitanje biti stavljen kraj zauvijek”, piše u saopštenju Sitija.

Bonus video: