Nismo zadovoljni rezultatima, više smo primili nego što smo dali golova

1 komentar(a)
Zeta - Mladost, Foto: Luka Zeković
Zeta - Mladost, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.09.2017. 14:52h

Mladost i trener Dejan Vukićević su završili saradnju, a podgorički klub se oglasio saopštenjem u kojem je pojasnio razloge zašto se odlučio za promjene.

"Razlog za raskid saradnje su nezadovoljavajući rezultati u proteklih sedam kola u kojima je od mogućih 21 bod ekipa osvojila devet i zauzima peto mjesto na tabeli. Uz to, gol-razlika je negativna, a postignutih šest pogodaka je manje nego što je postigao pretposljednji Dečić", stoji u saopštenju Mladosti.

Ni odbrana ekipe nije bila na nivou:

"Broj primljenih golova (sedam) u poređenju sa prva tri tima na tabeli ukazuje da je odbrana tima značajno slabija i da u prosjeku prima skoro dva puta više golova od direktnih konkurenata za titulu", navodi se u saopštenju.

"FK Mladost od trećeplasiranog tima, tačnije od pozicije koja vodi u evropsko takmičenje, dijeli pet bodova, dok ga od baraža za opstanak dijele tri boda. Imajući u vidu navedeno, uprava je odlučila da raskine saradnju sa trenerom Dejanom Vukićevićem kojem istovremeno izražava zahvalnost na dosadašnjoj saradnji. Saradnji koja nažalost nije dovela do željenih rezultata", kažu iz podgoričkog kluba.

Bonus video: