Potpisao prije 17 dana, odigrao 30 minuta i oprostio se preko Instagrama

Da stvar bude čudnija, i čelnici španskog trećeligaša Intersitija o odluci Emrea Čolaka saznali tek kada su vidjeli post na toj društvenoj mreži

4201 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nekadašnji igrač Galatasaraja, Deportivo la Korunje, Al-Vehde, Karagumruka, Hatajspora, Istanbul Bašakšehira i Geztepea, koji je odigrao i četiri meča za reprezentaciju Turske, rekao je zbogom fudbalu u 32. godini.

I nije to iznenađenje, već način na koji je Emre Čolak to uradio - ofanzivni vezista je debitovao u dresu španskog Intersitija, odigrao 30 minuta i onda preko Instagrama saopštio da završava karijeru.

Da stvar bude čudnija, i čelnici španskog trećeligaša su to saznali tek kada su vidjeli post na toj društvenoj mreži.

Čolak je tako završio misiju u klubu iz Alikantea poslije samo 17 dana, jer je 27. januara stigao i potpisao ugovor do kraja sezone.

Jedini meč odigrao je protiv Bilbao Atletika, drugog tima slavnog baksijskog kluba, i učestvovao u pobjedi 1:0.

Poslije utakmice se nasmijan fotografisao sa saigračima u svlačionici, ali je ubrzo rekao zbogom.

„Napustio sam fudbal. Bog vas blagoslovio sve. Od danas ću živjeti za sreću svoje porodice. Imam život, provešću ga sa svojim voljenim”, napisao je Čolak na Instagramu.

U Intersitiju, klubu za koji igra bivši crnogorski reprezemntatovac Ivan Kecojević, šokirani su načinom na koji je turski internacionalac odlučio da se oprosti.

„Saznali smo to putem Instagram storija, iznenadilo nas je. Ne znamo da li je to povezano sa zemljotresom u Turskoj ili nije. Uprava razgovara sa igrač o postizanju dogovora, ali još ništa nije zvanično”, rekao je za „Marku” izvor iz kluba koji je nedavno poražen od Barselone u Kupu kralja 4:3 nakon produžetaka.

Bonus video: