Spaleti: Kvarachelija ima sjajnu budućnost, on je poput Salaha

"Kvarachelija je poput Salaha. Ima osjećaj za dribling, miluje loptu i ne osjeća pritisak. Ima sjajnu budućnost", poručio je Spaleti

2746 pregleda 0 komentar(a)
Spaleti, Foto: Reuters
Spaleti, Foto: Reuters

Fudbaleri Napolija sinoć su savladali Kremoneze (3:0) i učvrstili se na prvom mjestu na tabeli Serije A.

Napolitanci više od tri decenije sanjaju titulu, posljednju su osvojili sa Maradonom 1990. godine, ali je Skudeto ove sezone realnost. Ekipa ima 16 bodova više i utakmicu više od Intera. "Neroazuri" će večeras na gostovanju Sampdoriji odigrati meč 22. kola.

"Potrebno je da budemo smireni. Imamo još mnogo utakmica i ne smijemo da se opustimo", oprezan je trener Napolija Lućano Spaleti.

Spaleti je u karijeri vodio, između ostalog, Inter, Romu i Zenit, a novinare je nakon meča sa Kremonezeom zanimalo da li je Napoli najjača ekpa u njegovoj trenerskoj karijeri.

"Trenirao sam odlične igrače i velike timove. Uvijek sam davao sve od sebe. Živim mirno, jer sam posvetio život fudbalu", poručio je italijanski stručnjak.

Jedan od najboljih igrača Napolija je Hviča Kvarachelija. Ove sezone je u Seriji A na 18 utakmica postigao devet golova, a ima i 11 asistencija.

"Kvarachelija je poput Salaha. Ima osjećaj za dribling, miluje loptu i ne osjeća pritisak. Ima sjajnu budućnost", kazao je Spaleti.

Bonus video: