Ramos: Sve je pošlo po zlu nakon dolaska u PSŽ

"Povrijedio sam se, bilo mi se teško da se oporavim, prilagodim novom sistemu, saigračima, treneru... Počeo sam da sumnjam jesam li učinio pravu stvar", rekao je Ramos

4619 pregleda 5 komentar(a)
Ramos, Foto: Reuters
Ramos, Foto: Reuters

Španski fudbaler Serhio Ramos u intervjuu za zvanični sajt Uefe govorio je o prelasku iz Reala u PSŽ, kao i o životu u Parizu.

Ramos je prije dvije godine Madrid zamijenio Parizom.

"Moj cilj je uvijek bio da pobjeđujem. Puno trofeja sam osvojio u Realu i mislio sam da je odlazak u PSŽ dobra prilika za promjenu okruženja. U početku je sve bilo teško. Moraš pronaći dom, smjestiti se sa četvoro djece.. Početak je bio težak, ali je ispalo dobro", dodao je Ramos.

Ramos je tokom boravka u Parizu imao i problema sa povredama.

"Nakon transfera, sve je krenulo po zlu. Povrijedio sam se, bilo mi se teško da se oporavim, prilagodim novom sistemu, saigračima, treneru... Počeo sam da sumnjam jesam li učinio pravu stvar. Međutim, kroz cijelu karijeru sam se borio i naporno radio."

Ramos je s Realom osvojio četiri titule u Ligi šampiona.

"Vidjećemo mogu li i s PSŽ-om. Odlična smo ekipa, ali u fudbalu ne pobjeđuju uvijek najbolji. PSŽ želi da osvoji Ligu šampiona i daću sve od sebe da ponovo osvojim ovo takmičenje", rekao je Ramos.

PSŽ večeras (21) dočekuje Bajern Minhen u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Bonus video: