Andrija Radulović za Radnikovu slamku spasa

Kotoranin koji nosi dres Radnika kao pozajmljen igrač Crvene zvezde postigao je u minulom kolu odlučujući gol u pobjedi Radnika protiv Mladosti iz Lučana (1:0).

4725 pregleda 5 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Radnik iz Surdulice je posljednji na tabeli srpske Superlige, sa samo dvije pobjede u 21 meču, nalazi se u teškoj situaciji kada je u pitanju borba za opstanak, ali mu mladi crnogorski reprezenativac pomaže da koliko-toliko drži glavu "iznad vode".

Andrija Radulović je u minulom kolu postigao odlučujući gol u pobjedi Radnika protiv Mladosti iz Lučana (1:0).

Fudbaler Crvene zvezde koji igra na pozajmici u Radniku pogodio je iz penala minut prije kraja za tek drugu, ali veoma važnu pobjedu njegovog tima.

Dvadesetogodišnjem Kotoraninu ovo je bio tek drugi meč u dresu Radnika.

Nedavno je u prijateljski mečevima sa Albanijom debitovao za mladu reprezentaciju Crne Gore.

U kadetskoj i omladinskoj konkurenciji, kao jedan od najvećih talenata u regionu. nosio je dres Srbije, ali je odlučio da prihvati poziv U21 reprezentacije.

Prije nekoliko mjeseci je u razgovoru za RTCG kazao da je za mlađe srpske reprezentacije igrao jer tada nije "bio u planovima selektora Crne Gore".

"Nisam htio da pravim prazan hod i odazvao sam se pozivu Srbije", rekao je Radulović

I sada je, kaže, imao poziv Srbije.

"Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju nastupati, dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, konsultovao sam se selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora. On je to sasvim normalno prihvatio, posavjetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga".

Bonus video: