"Kombinovana" Sutjeska ubjedljiva protiv gradskog rivala

Sutjeska - Čelik 6:1, u prijateljskom odmjeravanju snaga nikšićkih timova

2778 pregleda 3 komentar(a)
Vuk Striković (Sutjeska), Foto: FSCG
Vuk Striković (Sutjeska), Foto: FSCG

U posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak šampionata, fudbaleri Sutjeske su u kombinovanom sastavu savladali Čelik sa 6:1.

Golove za nikšićke plavo-bijele u prijateljskom meču sa gradskim rivalom postigli su Grivić iz penala u 7, Striković je u 28. Fahd u 32. i 54, Đurković u 39. i Đinović u 90. minutu, dok je jedini gol za "metalurge" postigao Čvorović iz penala dva minuta prije kraja.

Sutjeska je počeli meč sastavu: Ličina, Grivić, Đinović, Bilali, J. Nikolić, N. Đurković, Tučević, Žižić, D. Nikolić, Fahd, Striković. Igrali su još: Radović, Vlahović, Papović, P. Đurković, Šapurić, Aničić, Adžić, Milić

Meridianbet 1. Crnogorska fudbalska liga nastavlja se u subotu, kada će Sutjeska kraj Bistrice dočekati Jezero. Meč počinje u 15 sati uz direktan prenos na RTCG.

Sutjeska dijeli prvo mjesto na vrhu tabele sa ekipom Budućnosti - dva glavna pretedenta za tron bježe devet bodova Dečiću i Petrovcu, koji su poravnati na trećem mjestu.

Čelik, koji je prošlog ljeta ponovo organizovao i nastavio priču nakon privremenog gašenja, nastupa u Trećoj ligi - Udruženju klubova FSCG centar, gdje je na polusezoni 4. od 13 klubova.

"Metalurge" sa klupe predvodi nekadašnji fudbaler Sutjeske Dražen Međedović.

Bonus video: