Rašford nastavio seriju, upisao se i Sančo, Junajted lako sa Lesterom

Mančester junajted slavio 3:0 i nastavio sa odličnim izdanjima

5216 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Markus Rašford nastavlja sa odličnim izdanjima, a kada on igra dobro onda i Mančester junajted pobjeđuje - "đavoli" su danas u 24. kolu Premijer lige savladali Lester 3:0, učvrstili se na trećem mjestu, ali i nastavili trku za titulu.

Rašford je obilježio današnji meč, postigao je dva pogotka, a u listu strijelaca upisao se i Džejdon Sančo. Dvije asistencije imao je Bruno Fernadeš.

Sve bi možda bilo drugačije da je Lester na početeku realizovao makar jednu šansu. Odličnu priliku je imao Barns, ali je njegov udarac sjajno zaustavio De Hea, da bi nakon toga Španac još jednom sjajnom intervencijom spriječio i Ihenača da postigne gol.

Lester je igrao dobro u prvom poluvremenu, ali je u 25. minutu Vard prvi put vadio loptu iz mreže - gosti su na sredini terena izgubili loptu, a Fernandeš fenomenalno asistirao Rašfordu, koji je nastavio seriju.

U drugom poluvremenu gosti nisu prijetili, Junajted je igrao odlično, Martines je u 49. minutu pogodio prečku, a onda je sedam minuta kasnije domaćin preko Rašforda povisio na 2:0. Engleski reprezentativac je izbjegao ofsajd i postigao 17. gol na "Old Trafordu" ove sezone u svim takmičenjima. To je najviše golova u jednoj sezoni za nekog igrača poslije Vejna Runija, koji je u sezoni 2011/2012. postigao 19 golova na domaćem terenu.

Konačan rezultat postavio je Džejdon Sančo, nakon još jedne asistencije Fernandeša. I ovu akciju je počeo Rašford, nakon što su gosti izgubili loptu na sredini terena.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: