Benites hvali Nunjesa: Protivnički menadžeri moraju da ga se plaše

„On je vrlo radan igrač, stalno utrčava i radi prave stvari. Dao je odličan gol, sigurno je Klop srećan. Nunjes je snažan i brz i može da pobjegne iza odbrane, a onda može i da pogodi”, rekao je Benites, koji je stručni konsultant na „Skaj sportsu”

2621 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters/Lee Smith
Foto: Reuters/Lee Smith

Mnogo kritika je pretrpio Darvin Nunjes otkada je stigao u Liverpul. Proglašavan je najvećom greškom Jirgena Klopa zbog velikog broja promašenih zicera, ali ga je njemački stručnjak uvijek branio.

I dočekao je da Urugvajac, u derbiju sa Njukaslom koji je „redsima” bio izuzetno bitan za plasman u Ligu šampiona, trasira put ka pobjedi (2:0).

Nunjes je pogodio mrežu Nika Poupa u 10. minutu i pogodio nakon šest „sušnih” utakmica u Premijer ligi, a time je zaradio i pohvale bivšeg menadžera Liverpula, Rafaela Benitesa, koji ga je uporedio sa Fernandom Toresom.

„On je vrlo radan igrač, stalno utrčava i radi prave stvari. Dao je odličan gol, sigurno je Klop srećan. Kada protivnički menadžeri analiziraju utakmice Liverpula, sigurno su zabrinuti. Nunjes je snažan i brz i može da pobjegne iza odbrane, a onda može i da pogodi”, rekao je Benites, koji je stručni konsultant na „Skaj sportsu”.

Osvajač kultne titule Lige šampiona u Istanbulu je uporedio bivšeg igrača Benfike sa Fernandom Toresom, koji je takođe slabije počeo avanturu na „Enfildu”, a završio je sa 81 golom na 142 utakmice.

Bonus video: