Putin: Španija je favorit za osvajanje titule

"Mnoge reprezentacije imaju bar jednu vrhunsku zvijezdu, neke i više, ali Španija ih ima na svakoj poziciji. To je jedan od razloga zašto su bili dominantni u kvalifikacijama, bez ijednog poraza", rekao je Putin, prenosi Tanjug
1 komentar(a)
Vladimir putin, inauguracija, Foto: Reuters
Vladimir putin, inauguracija, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.06.2018. 11:40h

Predsjednik Rusije Vladimir Putin smatra da je reprezentacija Španije glavni favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva u fudbalu.

Španci će vrlo moguće na putu do finala igrati sa zemljom domaćinom, Putinovom Rusijom.

"Mnoge reprezentacije imaju bar jednu vrhunsku zvijezdu, neke i više, ali Španija ih ima na svakoj poziciji. To je jedan od razloga zašto su bili dominantni u kvalifikacijama, bez ijednog poraza", rekao je Putin, prenosi Tanjug.

Putin je podsijetio da je Španija bila na vrhu svijeta 2010. godine u Južnoj Africi, pre nego što je iznenađujuće završila u grupnoj fazi turnir u Brazilu četiri godine kasnije, ali i da je uprkos tome sada vidi kao prvog favorita u Rusiji.

Španski fudbaleri na SP igraće u B grupi sa Portugalom, Iranom i Marokom i ukoliko prođu u osminu finala "ukraštaju" se sa A grupom, u kojoj su domaćin Rusija, Urugvaj, Egipat i Saudijska Arabija.

Bonus video: