Klop: Poklonili smo im pet pogodaka, u Madrid idemo da pobijedimo

Liverpul izgubio 5:2 od Reala u prvom meču osmine finala Lige šampiona

4334 pregleda 7 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
Klop, Foto: Reuters

Uprkos porazu (5:2) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, menadžer Liverpula Jirgen Klop vjeruje da njegova ekipa u revanšu može da priredi senzaciju i eliminiše Real Madrid.

Liverpul je sinoć vodio 2:0, a onda je, smatra Klop, primio lake golove i rivalu poklonio pobjedu.

"Prilično je jasno. Poklonili smo im pet pogodaka, mogli smo bolje da reagujemo kod svakog. Važno je izvući pozitivne stvari, a to je bilo prvo poluvrijeme, uprkos dva primljena pogotka. Trebalo je u tim situacijama bolje da se branimo. Niko nije pokrio Vinisijusa koji je uputio šut svjetske klase. Imali smo dobar razgovor na poluvremenu, ali smo onda primili treći pogodak, koji je bio stravičan i to je promijenilo utakmicu. Dominirali su, nama je nedostajalo sreće da treći put zatresemo mrežu. U drugom poluvremenu je sve bilo kako je Real želio, a on vas uvijek kazni, nikada ne prašta", rekao je Klop.

Njemac je poručio da njegova ekipa neće odustati od plasmana u četvrtfinale.

"Iz ove perspektive ne djeluje dobro, ali za tri nedjelje, kako utakmica bude prilazila... Moraćemo da preuzmemo određene rizike, a kada njima ostavite prostora veoma su opasni. Idemo tamo da pokušamo da pobijedimo", poručio je Klop.

Bonus video: