Brnović i Grivić oprezni pred gostovanje Mornaru: Nismo ih pobijedili ove sezone, promijenili su sastav, doveli Bećiraja

Meč na "Topolici" počinje sjutra u 16 časova

2967 pregleda 1 komentar(a)
Nenad Brnović, Foto: FSCG
Nenad Brnović, Foto: FSCG

Nakon uspješne premijere i pobjede nad Jezerom (4:2) fudbaleri Sutjeske sjutra (16) gostuju Mornaru u 21. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Ekipa Nenada Brnovića je iskoristila kiks Budućnosti u Petrovcu u prethodnom kolu (1:1), pa je sada sama na vrhu tabele, ali pred ovaj meč mora da bude oprezna, budući da ove sezone nije uspjela da savlada Mornar (poraz u Baru 2:1, remi u Nikšiću 1:1).

"Mornar je na otvaranju osvojio tri boda, dosta su promijenili sastav u prelaznom roku. Doveli su Fatosa Bećiraja, koji će im mnogo pomoći u borbi za opstanak. Što se nas tiče - možda smo blagi favoriti, zbog stanja na tabeli, ali moramo da budemo oprezni. Vjerujem da ćemo strpljivom igrom osvojiti tri boda", rekao je Brnović u najavi meča.

U ekipu se vratio Dušan Vuković, dok će meč u Baru zbog kartona propustiti Anto Babić.

"Očekuje nas teška utakmica. Mornar ima dobru ekipu, ove sezone nismo uspjeli da ih pobijedimo. Nadamo se da ćemo sjutra da odradimo sve što je šef tražio od nas i da ćemo uzeti tri boda", poručio je Dragan Grivić.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: