Roze: U prvom dijelu nismo postojali, u drugom smo bili drugačija ekipa

Lajpcig sinoć remizirao (1:1) sa Mančester sitijem u prvom meču osmine finala Lige šampiona

3219 pregleda 0 komentar(a)
Marko Roze, Foto: Reuters
Marko Roze, Foto: Reuters

Trener Lajpciga, Marko Roze, poručio je da je njegova ekipa sinoć protiv Mančester sitija odigrala loše prvo poluvrijeme, ali da je u nastavku bilo mnogo bolje.

Lajpcig i Siti su igrali neriješeno (1:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a do vođstva su prvi stigli gosti kada je mrežu zatresao Marez. Konačan rezultat postavio je Gvaridol.

"Mi praktično nismno postojali u prvom poluvremenu. Samo smo jurili loptu, veoma loši smo bili kada smo je imali u posjedu. Jednostavno, nismo bili na nivou Lige šampiona. U drugom poluvremenu bolji smo bili sa loptom, bolje smo vraćali posjed i igrali onako kako inače igramo", rekao je Roze nakon meča.

Lajocig je u drugom dijelu imao više loptu u posjedu.

"Igrači su došli i rekli mi poslije meča kako smo u drugom poluvremenu bili drugačiji tim kada smo ih pritisli više. To je istina, ali to smo i mogli kada smo stabilizovali posjed. Da smo ga imali u prvom poluvremenu mogli smo da ih pritisnemo na njihovoj polovini. Ali mi smo gubili mnogo prvih i drugih lopti i to je bila razlika", ocijenio je Roze.

Revanš je 14. marta.

Bonus video: