Nekompletno 22. kolo: Odložen duel posljednjeg i prvog na tabeli, ne igra se ni u Bijelom Polju

Ostala tri meča 22. kola trebalo bi da se igraju po planu

9012 pregleda 3 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG
Ažurirano: 27.02.2023. 16:15h

Sjutra su na programu mečevi 22. runde Meridianbet 1. Crnogorske fudbalske lige, no već se zna da će kolo biti nekompletno.

Iz FK Budućnost su saopštili da im je stigao dopis Takmičarske komisije FSCG u kojem se navodi da je njihovo gostovanje Rudaru u Pljevljima - odloženo.

"Utakmica 22. kola Meridianbet 1. CFL Rudar - Budućnost odlaže se i neće se igrati u terminu koji je bio planiran. O novom terminu odigravanja navedene utakmice bićete naknadno obaviješteni", piše u dopisu.

Ne navodi se tačan razlog odlaganja, ali se pretpostavlja da su problem vremenski uslovi - u Pljevljima je, naime, po izvještaju Hidrometeorološkog zavoda, jutros izmjereno 34 centimetara snijega.

Duel posljednjeg i prvoplasiranog na tabeli privlačio je i najveću pažnju, jer su se Podgoričani u prošlom kolu probili do liderske pozicije, dok su Pljevljaci sa dva poraza na startu proljeća dospjeli na začelje tabele.

Neće se igrati ni u Bijelom Polju - odložen je meć Jedinstvo France i Jezera.

Ostali mečevi 22. kola trebalo bi da se igraju po planu.

Sjutra u 14 sati Sutjeska dočekuje Iskru, Arsenal i Mornar sastaju se u 15 sati u Radanovićima, a kolo zatvara duel Petrovca i Dečića (18).

Bonus video: