Driton Camaj produžio ugovor s Kišvardom

Camaj je prošle godine je debitovao za crnogorsku reprezentaciju, za koju je do sada upisao četiri nastupa

3969 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Kisvárda FC
Foto: Kisvárda FC

Crnogorski reprezentativac Driton Camaj produžio je ugovor s mađarskom Kišvardom do januara 2025. godine.

"Izuzetno sam srećan što sam produžio ugovor, osjećam se sjajno i sada želim da pružim jos više, čekaju me izuzeteno teških i zahtjevnih narednih tri mjeseca do kraja prvenstva, i treba mi kompletan fokus na teren", kazao je 25-godišnji Camaj, koji je u Kišvardu došao 2020. godine.

Prije toga igrao je za Budućnost, Inter Zaprešić, Dečić, Lovćen i Iskru.

Prošle godine je debitovao za crnogorsku reprezentaciju, za koju je do sada upisao četiri nastupa. "Važan događaj u životu svakog profesionalnog fudbalera, kako poslovno tako i privatno. Uvijek imate sportske i finasijske ciljeve, danas smo zadovoljili finansijske, a napravili sjajne preduslove da na ljeto ostvarimo i sportske. Fudbal je 'đavolji' posao, kontaktni sport gdje u svakom trenutko može da se desi neka neželjena povreda ili da neka sasvim bezazlena infekcija pređe u nešto više, zato treba imati kompletnu psihičku stabilnost da bi bio spreman i kada je sjajno i kada je teško", kazao je Camajev agent Dejan-Džaja Peković.

Kišvarda je treća na tabeli šampionata Mađarske i bori se za plasman na evropsku scenu. Camaj je sa šest golova drugi strijelac tima.

Bonus video: