Mesijev poklon "gaučosima" - uz Zlatnu boginju ide i zlatni mobilni telefon

Kapiten svjetskih prvaka, Leo Mesi svakom je od saigrača i članova stručnog štaba Argentine darovao zlatom ukrašene mobilne telefone

2524 pregleda 2 komentar(a)
Na najveći trofej "gaučose" će podsjećati i skuopcjeni mobilni telefoni, dar kapitena, Foto: Reuters
Na najveći trofej "gaučose" će podsjećati i skuopcjeni mobilni telefoni, dar kapitena, Foto: Reuters

Podizanjem Zlatne boginje u Kataru jedan od najvećih fudbalera svh vremena je sa 35 godina ostvario snove. Naravno, nije mogao sam, ali Leo Mesi nije zaboravio da nagradi za pomoć...

Argentinac je svakom od igrača i članova stručnog štaba poklonio zlatom ukrašen ajfon. To je objavio Benajmin Lion iz firme "Indesign Gold" koja se bavi ukrašavanjem telefona.

“Bila je čast isporučiti 35 zlatnih "iPhonea 14", Leu Mesiju. Naručio ih je saigračima i stručnom štabu kao poklon za pobjedu u finalu Svjetskog prvenstva”, napisao je uz fotografiju s Mesijem.

Imena i brojevi na dresu ispisani su na poleđini svakog mobitela..

“Lionel nije samo najveći igrač svih vremena, već i jedan od najvjernijih kupaca "Indesign Golda". Javio nam se par mjeseci nakon finala Mundijala. Rekao je da bi želio dati poseban dar svim igračima i stručnom štabu kako bi proslavili njihovu lijepu pobjedu, ali nije želio dati nešto obično poput sata. Predložio sam zlatne "iPhone" s brojevima i Leu se svidjela ideja”, rekao je Lion za "The Sun".

Mesi je samo za ukrašavanje telefona platio 200 hiljada eura.

Bonus video: