Gari Nevil jednostavno ne voli Arsenal: Igrači se ponašaju kao očajnici

"U trci za titulu emocije su negativan, a ne pozitivan aspekt", kaže Nevil

3398 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mančester junajted i Arsenal su dugi niz godina krajem prošlog i početkom ovog vijeka bili najveći rivali u Engleskoj, legendarni fudbaler "crvenih đavola" Gari Nevil kao da ne može da zaboravi taj period kada je vodio žestoke bitke sa timovima Arsena Vengera.

"Tobdžije" su ove sezone fascinirale ostrvsku javnost, ne i Nevila koji je više puta bio kritički nastrojen u analizi izdanja ekipe koju vodi Mikel Arteta.

Nastavio je i nakon sinoćnje pobjede lidera Premijer lige nad Evertonom - 4:0.

Nekadašnji desni bek mjesecima ponavlja da Arsenal neće izdržati bitku za titulu, a sada mu je zasmetao način na koji igrači londonskog kluba slave golove.

"Vidim da se podigla velika euforija kod Arsenalovih navijača poslije preokreta nad Aston Vilom, a i sami igrači su jako proslavili te golove. Kao i one protiv Evertona", rekao je Nevil i nastavio:

"Ali, ja samo mogu da kažem da suviše očajnički izgleda ovaj pretjerani izliv emocija i to tako rano. Da je kraj sezone to bih i mogao da razumijem, ali kod ovakvih proslava golova na skoro pola trke igrači djeluju kao očajnici", rekao je Nevil.

Arsenal poslije 24 kola ima pet bodova više od Mančester sitija.

"U trci za titulu emocije su negativan, a ne pozitivan aspekt", zaključio je Nevil.

Bonus video: