Džudović: Sutjeska je bolja nego u prvom dijelu sezone, biće odličan derbi

Trener Budućnosti Džudović upozorava da dvije pobjede ove sezone nisu garancija i da ekipa mora dati maksimum protiv Sutjeske pod Goricom (18 h)

4585 pregleda 1 komentar(a)
Džudović očekuje pomoć sa tribina pod Goricom, Foto: FK Budućnost
Džudović očekuje pomoć sa tribina pod Goricom, Foto: FK Budućnost

Sezona koja će donijeti primat i naslov najtrofejnijeg domaćeg kluba daje poseban doatni motiv najvećim rivalima, Budućnosti i Sutjesci pred sjutrašnji derbi pod Goricom (18 h).

Sutjeska je lider, dva boda ali i utakmicu više od Budućnosti što derbiju daje dodatni težinu u 23. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige.

Trener "plavih" je rekao da će se prema toj utakmici odnositi kao i prema svakoj drugoj.

"Motiv je uvijek kada igramo sa Sutjeskom najveći, igrači su nestrpljivi, a i mi u klubu. Igramo na svom terenu, pred svojim navijačima i očekujem dobru utakmicu kao i pozitivan rezultat", naglasio je trener Budućnosti Miodrag - nane Džudović.

Budućnost je oba puta ove sezone dobila Sutjesku, 2:0 na svom terenu i 1:0 kraj Bistrice. To ne zavarava Džudovića.

"Bili su to ravnopravni dueli, po pouvrijeme je jedan od timova imao prevagu. Mi smo se bolje snašli, iskoristili prilike ali je svaki derbi nepredvidiv i priča za sebe", kaže Džudović i ponavlja:

"Derbi je nepredvidiv! Tako se i odnosimo, tako se i pripremamo. Sutjeska je ekipa koja je još bolje izbalansirana nego što je bila i očekujem prije svega jednu dobru fudbalsku utakmicu", zaključio je Džudović.

Bonus video: