Bubanja pogodio na "Poljudu", Lokomotiva šokirala Splićane

Bubanja postigao treći gol u hrvatskom prvenstvu, a kada on zatrese mrežu Lokomotiva ne gubi. Ekipa iz glavnog grada Hrvatske danas je savladala Hajduk na "Poljudu" 4:3

7950 pregleda 3 komentar(a)
Bubanja, Foto: NK Lokomotiva
Bubanja, Foto: NK Lokomotiva

Vladan Bubanja nastavlja sa odličnim izdanjima u dresu zagrebačke Lokomotive - 24-godišnji Nikšićanin danas je zatresao mrežu Hajduka na Poljudu, a Lokomotiva je u 24. kolu Hrvatske nogometne lige (HNL) slavila 4:3.

Ekipa iz glavnog grada Hrvatske je danas prekinula niz od devet mečeva bez pobjede protiv Hajduka. "Lokosi" su posljednji trijumf nad hrvatskim velikanom upisali upravo na "Poljudu", 30. januara 2021. godine.

A trijumf Lokomotive danas je najavio upravo Bubanja, koji je pogodio za vođstvo u 12. minutu. Bio je to treći pogodak nekadašnjeg igrača Sutjeske, a zanimljivo, kada Bubanja pogodi, Lokomotiva ne gubi utakmice. Bio je strijelac i protiv Šibenika, odnosno Osijeka.

Poslije pola sata igre bilo je 2:0, a strijelac je bio Stojković, da bi Hajduk do odlaska na odmor smanjio preko Mlakara, a u nastavku i stigao do izjednačenja kada je mrežu zatresao Livaja.

Uslijedila je uzbudljiva završnica - Ibrahim je sa dva pogotka, u 83. i 87. minutu, ponovo Lokomotivi donio dva gola prednosti, da bi konačan rezultat u 89. minutu postavio Benrahu.

Bonus video: