Konte "podržao" Rišarlisona: Istina je, njegova sezona je s...e

"Dao je samo dva gola, oba u Ligi šampiona, i mislim da je bio zaista veoma iskren kada je rekao da je njegova sezona nije dobra", istakao je menadžer Totenhema

4880 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Totennhem je sezonu u Ligi šampiona završio u osmini finala, oprečna su mišljenja u polemici da li je samo igranje u nokaut fazi dobar rezultat za Sparse.

Eliminacija u toj fazi svakako nije šok, ali je razočaravajuć način na koji je londonski klub ispao od Milana.

Nije dao gol u 180 minuta (1:0 u Milanu, pa 0:0 u revanšu), a najbolju šansu u dvomeču je imao Hari Kejn u sudijskoj nadoknadi druge utakmice kada je odbranio Majk Manjan.

Atmosfera u timu nije dobra, čak je napadač Totenhema Rišarlison nakon duela sa "rosonerima" rekao da mu nisu jasne odluke menadžera Antonija Kontea.

Pojasnio je da smatra da zaslužuje da igra više, poručio da je sezona "sr...".

Dočekao je da se Italijan osvrne na tu izjavu...

"Poslušao sam ono što je rekao Rišarlison i nisam to shvatio kao kritiku upućenu meni. Rekao je "moja sezona je s...e" i u pravu je, jer nije dovoljno dobar", rekao je Konte.

Da li je izjava Brazilca pogrešno prenijeta ili je Konte želio da pogodi suštinu - ostaje pitanje.

"Počeo je dobro sezonu sa nama, onda su počeli problemi s povredama, pa Mundijal odakle se vratio razočaran jer Brazil nije ispunio cilj. Potom se ponovo povrijedio, i to ozbiljno, pa je morao da pauzira mjesec. Dao je samo dva gola, oba u Ligi šampiona, i mislim da je bio zaista veoma iskren kada je rekao da je njegova sezona nije dobra", istakao je Konte.

Bonus video: