Stanković nakon poraza od Juventusa: Nemojte nas praviti budalama

Sampdorija izgubila od Juventusa 4:2, Stanković ljut zbog sporne situacije kod trećeg gola kluba iz Torina

3851 pregleda 1 komentar(a)
Stanković, Foto: Reuters
Stanković, Foto: Reuters

Fudbaleri Sampdorije izgubili su sinoć od Juventusa (4:2) u 26. kolu Serije A, a a nakon meča trener kluba iz Đenove Dejan Stanković je bio ljut, jer je domaćoj ekipi priznat pogodak za 3:2 koji je postigao Rabio.

Francuski reprezentativac je u 64. minutu donio novu prednost Juventusu, a Stanković smatra da je tom pogotku prethodilo igranje rukom.

"Ako sudija i VAR kažu da nije bilo igranja rukom, onda im ja vjerujem, ali... Gledajte, možete da vratite snimak 20 puta i dalje ćete vidjeti igranje rukom. Vjerujem da su sudije i VAR vidjeli da je sve u redu, ako je to ono što su vidjeli. Možemo prihvatiti neke stvari, ali samo do određene granice. Nemojte nas praviti budalama", rekao je Stanković nakon meča.

Sampdorija je gubila 2:0, uspjela već u prvom dijelu da dođe do izjednačenja, ali u nastavku nije mogla da izdrži protiv jače ekipe.

"Dali smo sve od sebe protiv jakog Juventusa, ekipe koja bi, da joj nisu oduzeti bodovi, bila druga na tabeli. Ako već gubimo, želim da gubimo s podignutim glavama", rekao je Stanković.

Sampdorija je posljednja na tabeli Serije A sa 12 bodova.

Bonus video: