Dečić prihvatio ostavku Gaćinovića, ekipu vode Nuno Muradbašić i Medin Lekić

"Uprava kluba jutros je, kao što je i rečeno, održala sastanak i prihvatila ostavku trenera Vladimira Gaćinovića. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Gaćinoviću i njegovim saradnicima za saradnju u prethodna dva i po mjeseca za sve što su uradili za naš klub"

5558 pregleda 5 komentar(a)
Gaćinović, Foto: FSCG
Gaćinović, Foto: FSCG

Uprava fudbalskog kluba Dečić na današnjem sastanku je prihvatila ostavku dosadašnjeg trenera Vladimira Gaćinovića.

Saopšteno je da će sa ekipom raditi Nuno Muradbašić i Medin Lekić.

Gaćinović je nakon nešto više od dva mjeseca na klupi napustio ekipu iz Tuzi. Sa njim na klupi Dečić je u prvih šest utakmica proljećnjeg dijela osvojio pet bodova. Imao je učinak od pobjede, dva remija i tri poraza.

"Uprava kluba jutros je, kao što je i rečeno, održala sastanak i prihvatila ostavku trenera Vladimira Gaćinovića. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Gaćinoviću i njegovim saradnicima za saradnju u prethodna dva i po mjeseca za sve što su uradili za naš klub. Želimo im mnogo sreće u nastavku karijere i da ih zdravlje i sreća prate u životu. Do izbora novog trenera sa ekipom će raditi Nuno Muradbašić i Medin Lekić", saopšteno je iz Dečića.

Dečić je ljetos vodio Vladimir Janković, ali je sporazumno raskinuo ugovor uprkos činjenici da je bio lider na tabeli Medirianbet Prve crnogorske lige.

Tada je šansu dobio Nebojša Jandrić. Taj “eksperiment” nije uspio, Jandrić je otišao u decembru, a sada se nešto slično dogodilo i sa Gaćinovićem.

Dečić u narednom kolu domaćeg šampionata gostuje Jedinstvu.

Bonus video: