Klop: Real je bio bolji u tri od četiri poluvremena

Liverpul u revanšu osmine finala izgubio od Reala - 1:0

2130 pregleda 0 komentar(a)
Klop, Foto: Reuters
Klop, Foto: Reuters

Liverpul nije uspio da napravi senzaciju - "redsi" su sinoć i u revanšu osmine finala Lige šampiona izgubili od Reala (1:0) i završili nastup u Evropi.

Nakon poraza od Madriđana u finalu prošle godine menadžer Liverpula, Jirgen Klop, je poručio navijačima da rezervišu smještaj u hotelima u Istanbulu, gdje je ove sezone borba za trofej. Ipak, od toga neće biti ništa - Real je još jednom pokazao da je bolja ekipa od "redsa".

„Izgubiti 5:2 na 'Enfildu' nije sjajan rezultat ako želite da prođete. Morate da imate poseban učinak, a mi to nismo mogli da uradimo večeras. Real Madrid je imao bolje šanse, Alison je napravio dvije fantastične odbrane. Bolji tim je prošao, moramo to da priznamo. Ovo je nokaut faza. Nije ono što smo željeli, ali je ono što smo dobili“, rekao je Klop nakon utakmice.

Ekipi sada preostaje da se u Premijer ligi bori za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

„Potrebni su vam trenuci u ovakvoj utakmici, da smo dali gol u prvom poluvremenu, moglo je da nam da iskru, ali ovo je hipotetički. Oni su bili bolji tim u tri od četiri poluvremena i zato su prošli", iskren je bio Klop.

Bonus video: