Musijala zbog povrede preskače mečeve sa Peruom i Poljskom

Jedan od najboljih igrača Bavaraca pokidao mišićno tkivo, ali se u Bajernu nadaju da će biti spreman za 1. april i „klasiker” sa Borusijom Dortmund, koji bi mogao da nagovijesti pitanje osvajača „salatare”

3784 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poslije eksperimenta sa 11 zemalja domaćina Eura 2020, Njemačka će sljedeće godine sama organizovati drugo najveće fudbalsko takmičenje.

„Elf” je jedini tim koji ima obezbijeđenu vizu, zbog čega ne igra kvalifikacije, pa današnja vijest nije nikog zabrinula - Džamal Musijala zbog povrede je morao da napusti kamp nacionalnog tima.

„Svi smo se nadali da će Džamal biti u timu, jer ima jedinstvene kvalitete. Zbog toga je šteta za sve što ga nema. Želimo mu što prije potpuni oporavak i da ponovo zaigra poslije reprezentativne pauze”, rekao je selektor Hansi Flik.

Krilni fudbaler Bajerna neće igrati prijateljske mečeve sa Peruom i Poljskom, što je potvrdio i Fudbalski savez Njemačke.

Jedan od najboljih igrača Bavaraca je pokidao mišićno tkivo, ali se u Bajernu nadaju da će biti spreman za „klasiker” sa Borusijom Dortmund, koji bi mogao da nagovijesti pitanje osvajača „salatare”.

„Milioneri” na devet kola do kraja imaju bod više od tima Julijana Nagelsmana, koji je juče izgubio na gostovanju Bajeru u Leverkuzenu (2:1).

Najveći derbi njemačkog fudbala igraće se 1. aprila na „Alijanc areni”.

Bonus video: