FSCG: Od subote prodaja ulaznica za meč sa Srbijom

"U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid (lična karta ili pasoš) za svako lice za koje se kupuje ulaznica"

7264 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fudbalski savez Crne Gore saopštio je da prodaja ulaznica za utakmicu drugog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, između Crne Gore i Srbije počinje u subotu u 10 časova, na šalterima SC "Morača“.

"Ulaznice, dok ih bude na raspolaganju, prodavaće se u subotu i nedjelju od 10 do 17 časova, a na dan utakmice (ponedjeljak) od 10 časova pa do početka meča", kazali su iz FSCG.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se 27. marta (20:45).

Ulaznice će se prodavati po sljedećim cijenama:

- tribine sjever/jug - 5.00 eura

- tribina istok - sektori A, B, E i F - 10.00 eura

- tribina istok - sektori C i D - 12.00 eura

- tribina zapad - sektori A i F - 12.00 eura

- tribina zapad - sektori B i E - 15.00 eura

- tribina zapad - sektori C i D - 20.00 eura

"U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, pri kupovini ulaznica obavezan je lični dokument na uvid (lična karta ili pasoš) za svako lice za koje se kupuje ulaznica. Jedno lice može kupiti maksimalno tri ulaznice. Prodaja ulaznica osobama mlađim od 16 godina nije moguća, kao ni njihov ulazak na stadion bez prisustva punoljetne osobe", saopšteno je iz FSCG.