Savić: Vešović mi je rekao da je bio faul

„Nisu nam napravili šansu do tada. Vešović kaže da je bio faul, da je bilo povlačenje, ali sudija je odlučio kako je odlučio. Nećemo da se osvrćemo unazad, čestitamo Srbiji i mislimo na sljedeći meč protiv Mađarske”, rekao je štoper Atletiko Madrida

17524 pregleda 19 komentar(a)
Stefan Savić i Igor Vujačić zaustavljaju Aleksandra Mitrovića, Foto: AP Photo/Risto Božović
Stefan Savić i Igor Vujačić zaustavljaju Aleksandra Mitrovića, Foto: AP Photo/Risto Božović

Stefan Savić je sjajno komandovao odbranom, spasao siguran gol, ali nije mogao da spriječi poraz Crne Gore od Srbije u 2. kolu kvalifikacija za Euro 2024.

„Odigrali smo zaista odličnu utakmicu, ali su oni svoje šanse pretvorili u golove, a mi nismo. Ostale nam da žalimo, jer smo zaista bili odlični na 0:0, imali Stevanovu šansu, kao i u 1. poluvremenu kada smo uzeli loptu golmanu. Pružili smo odličan otpor i pokazali da možemo da borimo i dalje u ovoj grupi”, rekao je izvanredni štoper Atletiko Madrida za RTCG.

Srbija je povela golom Dušana Vlahovića u 78. minutu, a Savić smatra da je bio sumnjiv.

„Nisu nam napravili šansu do tada. Vešović kaže da je bio faul, da je bilo povlačenje, ali sudija je odlučio kako je odlučio. Nećemo da se osvrćemo unazad, čestitamo Srbiji i mislimo na sljedeći meč protiv Mađarske”.

Stadion je bio dupke pun, atmosfera izvanredna.

„Sjajna atmosfera, hvala navijačima na odličnom navijanju. Uživali smo u fudbalskom spektaklu, čestitke svim akterima. Ovo je bila prava fudbalska manifestacija”, poručio je Savić.