Više stotina navijača bodrilo Srbiju, pred meč skandirali "Kosovo - Srbija", pjevali "Spremte se, spremte četnici"...

Na mrežama su se pojavili i snimci gdje se čuje kako se pjeva ratnom zločincu Ratku Mladiću i pogrdne pjesme na račun Albanaca, ali "Vijesti" nijesu mogle da utvrde autentičnost snimka

21513 pregleda 70 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras je imala podršku više stotina navijača na dijelu južne tribine stadiona pod Goricom.

Oni su se ranije danas okupili ispred zgrade Baston, odakle su se, prolazeći pored Autobuske stanice, zatim ulicama Oktobarske revolucije, Bratstva i jedinstva, Marka Miljanova i Bulevarom Svetog Petrva Cetinjskog došli do gradskog stadiona.

Oni su osim navijačkih pjesama skandirali "Kosovo, Srbija", pjevali pjesmu "Spremte se, spremte četnici".

navijači Srbije
foto: Luka Zeković

Na mrežama su se pojavili i snimci gdje se čuje kako se pjeva ratnom zločincu Ratku Mladiću i pogrdne pjesme na račun Albanaca, ali "Vijesti" nijesu mogle da utvrde autentičnost snimka.

Na dijelu tribina gdje su bili smješteni navijači Srbije zapaljena je NATO zastava, a u poruci "Dogodine u Prizrenu" bilo je istaknuto slovo Z - jedan od simbola ruske agresije na Ukrajinu.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije (0:2) u meču 2. kola kvalifijacija za Evropsko prvenstvo 2024.

Bonus video: