Perišić: Žao mi je momke, zaslužili su da idu na Euro

Žao mi je momaka koji su pokazali ozbiljan kvalitet i nadam se da će u omladinskoj konkurenciji ostvariti san i plasirati se na Evropsko prvenstvo", kazao je Perišić

14702 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Najbolji crnogorski fudbaleri do 17 godina stali su na korak od sna - četiri minuta ih je u odlučujućem meču protiv domaćina turnira Velsa dijelilo od plasmana na Evropsko prvenstvo.

Dva gola Vasilija Adžića u nadoknadi prvog poluvremena lansirala su Crnu Goru, ali su se "zmajevi" probudilu u nastavku - gol za 2:2 dali su u 86. minutu, rasplakavši "sokole".

"I treći put na turniru odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, vodili 2:0 i imali sve u svojim rukama. Početkom nastavka nesmotreno smo primili gol, ali se ispostavilo da nas je i taj rezultat vodio na Evropsko prvenstvo. Nažalost, od tog sna nas je dijelilo svega pet minuta, ali nas je taj nesporazum u našoj odbrani pred kraj utakmice koštao istorijskog uspjeha", kazao je Perišić.

Po prikazanom na turniru, siguran sam da smo zaslužili taj uspjeh. Žao mi je prije svega momaka koji su pokazali ozbiljan kvalitet i nadam se da će u omladinskoj konkurenciji ostvariti san i plasirati se na Evropsko prvenstvo", dodao je Perišić.

Bonus video: