Rišarlison: Nisam bio vođa pobune protiv Kontea

Italijanski trener dobio je otkaz u Totenhemu nakon što je po završetku duela sa Sautemptonom (3:3) kritikovao igrače i čelnike kluba

4452 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Brazilski napadač Rišarlison demantovao je pisanje britanskih medija da je bio "vođa pobune" protiv italijanskog trenera Antonija Kontea, koji je ove sedmice dobio otkaz na klupi Totenhema.

"Ne prihvatam kada govore laži o meni. Uvijek sam imao puno poštovanja prema Konteu," napisao je 25-godišnji brazilski napadač na društvenim mrežama.

"Nisam bio vođa pobune protiv njega, bilo je upravo suprotno. Žao mi je što nisam pružio onoliko koliko je očekivao od mene i nisam učinio dovoljno da on ostane," dodao je.

Rišarlison, koji je stigao u Totenhem u junu prošle godine iz Evertona, u medijima je optužen da je dao klubu ultimatum da otpusti italijanskog stručnjaka.

"Puno mi je pomogao i kad god smo imali problem, rješavali smo ga razgovorom i profesionalnošću, a to on može i da potvrdi," poručio je Brazilac.

Totenhem se rastao s Konteom, koji je nakon remija protiv Sautemptona (3:3) oštro kritikovao igrače, ali i čelnike kluba.

Totenhem je četvrti na tabeli Premijer lige i u ponedjeljak igra protiv Evertona - bivšeg Rišarlisonovog kluba.

Bonus video: