Brnović: Lako primamo golove, nadam se i da će se sreća okrenuti na našu stranu

Sutjeska juče remizirala na domaćem terenu sa Arsenalom - 2:2

4512 pregleda 5 komentar(a)
Brnović, Foto: FSCG
Brnović, Foto: FSCG

Fudbaler Sutjeske remizirali su juče u Nikšiću (2:2) sa tivatskim Arsenalom u 27. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Nikšićani su gubili, do odlaska na odmor izjednačili, potom sa igračem manje uspjeli da preokrenu, ali su u finišu gosti došli do boda.

"Podijelio bih utakmicu na prvo i drugo poluvrijeme. U prvom smo jako loše igrali, mislim da je Arsenal bio bolji. Imali smo tu sreću da na poluvrijeme odemo sa neriješenim rezultatom, jer smo iskoristili nesmotrenost njihove odbrane. Cijelo drugo poluvrijeme smo igrali sa igračem manje - dosta dobro smo igrali, postigli gol, imali dvije-tri situacije da riješimo meč, ali nismo uspjeli", kazao je nakon meča trener Sutjeske Nenad Brnović.

Sutjeska sada ima dva boda manje i utakmicu više od Budućnosti.

"Ponavljaju nam se stvari da primamo lake golove, umjesto da uzmemo tri boda, osvojili smo samo jedan. Ostaje žal, jer mislim da je ekipa dala maksimum, naročito u drugom poluvremenu. Nadam se i da će se sreća okrenuti na našu stranu - jednostavno u previše ovakih situacija smo bili surovo kažnjeni, a dosta teško smo postizali golove. Mislim da smo zaslužili da slavimo, jer osim ovog pogotka, oni sa igračem više nisu napravili opasnu situaciju", kazao je Brnović.

Bonus video: