Sutjeska bez prava na kiks protiv Jedinstva, Matanović: Pobjeda je imperativ

Sutjeska sjutra (19) u 28. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige dočekuje Jedinstvo

4890 pregleda 1 komentar(a)
Marko Matanović, Foto: FSCG
Marko Matanović, Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske sjutra (19) u 28. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige dočekuju Jedinstvo.

Nikšićani su u prethodnom kolu na domaćem terenu kiksali protiv Arsenala (2:2), prethodno su remizirali i na gostovanju Petrovcu (1:1), pa su prvo mjesto prepustili Budućnosti, koja ima dva boda više, ali i utakmicu manje.

Sutjeska ima problem sa defanzivom, lako prima golove, a posljednji put kada je mreža Nikšićana mirovala rival je bila upravo ekipa iz Bijelog Polja (4:0), a taj meč je odigran sedmog decembra prošle godine. Nakon toga je ekipa Nenada Brnovića u drugom dijelu sezone na osam mečeva primila 12 pogodaka.

"Jedinstvo je neugodna ekipa - i njima su potrebni bodovi, bore se za opstanak. Mi se borimo za titulu, nadam se da ćemo biti 100 odsto spremni i koncentrisani do kraja utakmice. Nadam se i da nećemo dozvoliti rivalu golove u posljednjim sekundama. Pobjeda je imperativ. Očekujem da ćemo uz pravu igru i borbu doći do trijumfa", rekao je vezista Nikšićana Marko Matanović.

Utakmicu propušta štoper Bilali, koji je protiv Arsenala dobio crveni karton.

"Svi igrači, osim Bilalija su u konkurenciji za utakmicu. Svi fudbaleri koji izađu na teren pružiće maksimum. Jedinstvo je ozbiljna ekipa, kao i sve u našem šampionatu. Očekujem dobru utakmicu i našu pobjedu", kazao je trener golmana Zoran Radović.

Bonus video: