Ronaldo dva puta matirao Mijatovića, ubjedljiv poraz Al Adalaha

Al Nasr slavio u gostima protiv Al Adalaha 5:0

4824 pregleda 2 komentar(a)
Kristijano Ronaldo na večerašnjem meču, Foto: Twitter.com/AlNassrFC
Kristijano Ronaldo na večerašnjem meču, Foto: Twitter.com/AlNassrFC

Od senzacionalnog dolaska u Saudijsku Arabiju i potpisa za Al Nasr, Kristijano Ronaldo je odigrao devet utakmica u tamošnjoj Premijer ligi.

Na svih devet nije izlazio iz igre, a postigao je 11 golova, uz dvije asistencije.

Ronaldo je 11 golova postigao na pet utakmica, a do te brojke je stigao večeras na gostovanju Al Adalahu, za koji brani crnogorski reprezentativac Milan Mijatović.

Al Nasr je večeras slavio 5:0, a Ronaldo je postigao dva pogotka. Mijatovića je prvi put matirao u 40. minutu kada je iz penala pogodio za 1:0. Golman "hrabrih sokola" je pogodio stranu, ali nije uspio da zaustavi udarac nekadašnjeg igrača Mančester junajteda, Real Madrida i Juventusa.

Drugi gol na utakmici Ronaldo je postigao u 66. minutu. Primio je loptu na lijevoj strani, čuvar je bio daleko, nije ni pokušao da priđe Portugalcu, koji je ušao u šesnaesterac i zatresao mrežu.

Osim Ronalda, dva gola za Al Nasr je postigao nekadašnji igrač Bešiktaša i Benfike, Brazilac Anderson Taliska (u 55. i 78. minutu), a u listu strijelaca, u osmom minutu sudijske nadoknade, upisao se Jahja.

Mijatović je meč završio sa četiri odbrane.

Al Nasr je večeras upisao drugu pobjedu zaredom u Premijer ligi Saudijske Arabije i ima bod manje od velikog rivala i vodeće ekipe - Al Itihada.

Sa druge strane, Al Adalah je u zoni ispadanja. Nalazi se na 15. mjestu sa 17 bodova, pet manje od Al Vehde koja je u sigurnoj zoni.

Bonus video: