Brnović: Nije ugodno, gledaćemo da izvučemo pouke

Sutjeska u 28. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige izgubila u Nikšiću od Jedinstva 4:3

4849 pregleda 9 komentar(a)
Brnović na večerašnjem meču, Foto: FSCG
Brnović na večerašnjem meču, Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske poraženi su danas u Nikšiću od Jedinstva (4:3) u 28. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Sutjeska je gubila 2:0, potom smanjila preko Konrada, a onda imala sjajne prilike da izjednači. Međutim, Konrad, Eraković i Striković nisu bili precizni, pa je Jedinstvo kasnije kaznilo promašaje Nikšićana i došlo do bitnih bodova u borbi za opstanak. Sa druge strane, ekipa Nenada Brnovića sada ima pet bodova manje i meč više od Budućnosti.

"Nije realan rezultat na osnovu svega što smo pokazali na terenu. U većini utakmica smo za sve propuste i lošu odbranu grubo kažnjeni. Vidjeli ste koliko smo situacija imali u napadu. Prelomni dio utakmice je bio na 2:1 kada nismo tri-četiri situacije realizovali i preokrenuli. Analiziraćemo utakmicu - sigurno nije ugodno izgubiti kod kuće i primiti četiri gola od ekipe Jedinstva koja se bori za opstanak. Idemo dalje - ne možemo ništa da vratimo, gledaćemo da izvučemo pouke i što bolje se spremimo za naredni meč", kazao je Brnović nakon utakmice.

U narednom kolu Sutjeska gostuje Jezeru.

Bonus video: