Anćeloti: Mislim da će Modrić, Benzema i Kros i naredne sezone igrati za Real

"Moramo takođe da razmišljamo i o danu kada će oni prestati da igraju. Moramo da gledamo u budućnost iz različitog ugla. Imamo fantastične mlade igrače"

4957 pregleda 0 komentar(a)
Anćeloti, Foto: Reuters
Anćeloti, Foto: Reuters

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da misli da će fudbaleri Karim Benzema, Luka Modrić i Toni Kros i sljedeće sezone igrati za taj klub.

"Mislim da će ostati", rekao je Anćeloti uz napomenu da već traju pregovori o novim ugovorima za Krosa i Modrića.

Benzema, Modrić i Kros su u Realu od 2009, 2012. odnosno 2014. godine i osvojili su brojne trofeje sa klubom, uključujući i nekoliko titula u Ligi šampiona.

Benzema (35) je došao iz Liona, 37- godišnji Modrić iz Totenhema, a 33- godišnji Kros iz Bajerna iz Minhena.

Dok se igra Reala vrti oko fudbalera u tridesetim godinama, Anćeloti je rekao da klub mora da razmišlja i o budućnosti.

"Moramo takođe da razmišljamo i o danu kada će oni prestati da igraju. Moramo da gledamo u budućnost iz različitog ugla. Imamo fantastične mlade igrače, (Eduara) Kamavingu, (Orelijena) Čuamenija, (Federika) Valverdea i (Danija) Sebaljosa, koji će biti simboli (druge) ere", dodao je italijanski trener.

Nije poznato ni da li će Anćeloti sljedeće sezone ostati u Realu, nakon što je nedavno rekao da je dobio ponudu da postane selektor reprezentacije Brazila.

Real će ove sezone brani titulu u Ligi šampiona i igraće u finalu Kupa kralja, ali će najvjerovatnije izgubiti titulu u Primeri, pošto poslije 27 kola zaostaje za vodećom Barselonom 12 bodova.

Real će u subotu igrati na svom terenu protiv Viljareala u prvenstvu.

U četvrtfinalu Lige šampiona Real će igrati protiv Čelsija, prva utakmica na programu je 12. aprila na Stamford Bridžu, a revanš je šest dana kasnije na stadionu "Santjago Bernabeu".

Bonus video: