Eriksen se oporavio, Šo ne igra protiv Evertona

Prije odsustva, 30-godišnji Danac bio je jedan od najboljih igrača Junajteda, postigao je gol i imao je sedam asistencija u 19 utakmica u Premijer ligi

2995 pregleda 0 komentar(a)
Kristijan Eriksen, Foto: Shutterstock
Kristijan Eriksen, Foto: Shutterstock

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je danas da se fudbaler Kristijan Eriksen oporavio od povrede ranije nego što se očekivalo i da će biti spreman za predstojeću utakmicu protiv Evertona u Premijer ligi.

Eriksen nije igrao od 28. januara kada je "Old Traford" napustio na štakama poslije starta napadača Redinga Endija Kerola u utakmici u FA kupu, koju je Junajted dobio sa 3:1.

Prije odsustva, 30-godišnji Danac bio je jedan od najboljih igrača Junajteda, postigao je gol i imao je sedam asistencija u 19 utakmica u Premijer ligi.

Ten Hag je rekao da je srećan što se Eriksen vratio ranije, ali i da je i dalje ljut zbog te povrede.

"Bio sam toliko ljut zbog tog starta. To je bio baš loš start, baš teška povreda. Mislio sam da smo ga izgubili do kraja sezone. On se oporavio ranije i srećan sam zbog toga", naveo je Ten Hag, prenio je Skaj.

On je rekao da će utakmicu protiv Evertona, koja se igra u subotu od 13.30 na "Old Trafordu", zbog povrede propustiti lijevi bek Luk Šo.

"On neće biti na raspolaganju u subotu. Vidjećemo kako će biti naredne nedjelje", dodao je holandski trener.

Bonus video: