Ignjatović: Ostaje žal jer nismo pobijedili Petrovac, ali vjerujem da se šampionski pehar vraća u Podgoricu

"Znači mi gol protiv Petrovca, prije svega na planu samopouzdanja. Međutim, ne mogu da budem potpuno ispunjen, jer smo ispustili dva boda"

5117 pregleda 3 komentar(a)
Ignjatović i Zoran Petrović tokom meča sa Petrovcem, Foto: FSCG
Ignjatović i Zoran Petrović tokom meča sa Petrovcem, Foto: FSCG

Budućnost i nakon "vatrenog" remija sa Petrovcem (4:4) sve i dalje drži u svojim rukama kada je borba za titulu u pitanju, a taj meč još jednom je pokazao da je Uroš Ignjatović pravo pojačanje "plavih".

Momak koji se najprije "predstavio" golom protiv Lapija u kvalifikacijama za Ligu konferencija, odlično igra na poziciji desnog beka, a spektakl protiv Petrovca uljepšao je trećim pogotkom na meču.

"Znači mi taj gol, kao što znači svakom drugom igraču, prije svega na planu samopouzdanja. Međutim, ne mogu da budem potpuno ispunjen, jer smo ispustili dva boda. Ali, to je naš zajednički rezultat, na nama je da ispravimo greške i već od sljedećeg meča nastavimo sa pozitivnim rezultatima", poručio je Ignjatović za klupski sajt.

O svojim nastupima ove sezone, bivši bek Čukaričkog i Inđije, kaže...

"Mislim da sam podigao formu u posljednjih par utakmica, ali ponavljam trenutno stvarno ostaje žal što nismo osvojili tri boda protiv Petrovca. Ipak, idemo dalje - sve je u našim rukama", istakao je Ignjatović.

Povratak titule u Podgoricu sanjaju i navijači i igrači.

"Vjerujem da ćemo da vratimo šampionski pehar u Podgoricu, baš kao što vjeruje i cijela ekipa. Međutim, još na pripremama smo se dogovorili da idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu i vjerujem da ćemo na taj način doći do cilja", kaže Ignjatović.

Bonus video: